Quantum Metal Story started 2000

Quantum Metal Story started 2000

Quantum Metal Exchange Inc. (QMEI) ialah syarikat induk dengan kapasiti fintech berasaskan jongkong, memperkasakan orang ramai dan perniagaan dari hulu ke hiliran industri logam berharga melalui teknologi termaju dan penyelesaian korporat termaju.

QMEI memudahkan produk pelaburan digital yang disokong oleh logam berharga, melalui penyelidikan dan pembangunan yang sistematik, dengan ekosistem universiti korporat yang menyokong yang bukan sahaja memastikan pertumbuhan global yang berterusan tetapi juga kemampanan perniagaan.

Pasukan pengasas berwawasan kami mempunyai keinginan yang kuat untuk mentakrifkan semula model pengurusan ekologi industri perlombongan, melalui peningkatan kedua-dua model perniagaan dan pelaksanaan teknologi, menyediakan ahli dengan platform dagangan generasi akan datang dan saluran pemindahan nilai untuk mengeluarkan nilai logam berharga, sebuah teknologi pertukaran jongkong didorong. Kami menyediakan penyelesaian kepada komuniti global dalam mewujudkan peluang perniagaan, pekerjaan dan nilai melalui anak syarikat kami. Sehingga kini, kami telah menubuhkan anak syarikat di Malaysia, Singapura, Thailand, Australia, Indonesia dan Nigeria.

Sertai kami sekarang. Daftarkan akaun percuma anda dengan klik di pautan berikut https://bit.ly/3OEnGqg

 

PM sekarang untuk bantuan sokongan https://www.wasap.my/+601116948767/emasqm

You may also like

Leave a comment

Open chat
Ingin Bantuan?
Hello 👋 Chat with me!