Quantum Metal

Apa itu QM?

Akaun Penyimpanan Emas, Jongkong & Bar Emas

TRANSFORM YOUR CURRENCY INTO GOLD

 

QUANTUM METAL SDN BHD
Syarikat Quantum Metal Sdn. Bhd. (1011907U) didaftarkan pada 30 Julai 2012 dengan modal berbayar RM10,000,000.00. Ia adalah salah satu pengedar emas batangan terbesar di Malaysia. Perniagaan teras Quantum Metal menyediakan produk emas premium 99,99% ke pasaran Malaysia termasuk, badan kerajaan, bank, institusi kewangan, peniaga dan peniaga individu. Quantum Metal memulakan hubungan antara bank tempatan dan Pembekal Bullion Antarabangsa, termasuk, PERTH MINT. Model perniagaan Quantum Metal mengurangkan risiko bank tempatan dengan bank tempatan melakukan transaksi langsung dan transaksi sah melalui Quantum Metal. Sebagai pelanggan Quantum Metal, bank tempatan bebas daripada perbelanjaan modal untuk projek ini kerana 100% sistem dan infrastruktur akan dilaburkan oleh Quantum Metal Sdn. Bhd. Pulangan pelaburan kami adalah melalui model pembahagian hasil dengan bank tempatan. Pasukan Quantum Metal terus melabur dalam menyediakan model SOP terbaik dan menjamin integrasi dalam talian masa nyata antara bank tempatan dan Quantum Metal.

 

 

DATO LIM KHONG SOON - Founder & Executive Chairman

“BUILDING THE WORLD’S WEALTH IN PRECIOUS METALS”

 

VISI
Dalam Syarikat Quantum Metal Sdn. Bhd. Visi kami adalah untuk mengendalikan pasaran yang paling efektif, selamat dan mudah diakses di dunia dalam kelas profesional. Kami percaya bahawa mata wang moden dan sistem nilai berasaskan kertas lain akan menghalang penjimat daripada mengekalkan daya beli domestik dan seluruh dunia. Oleh itu, kami mempromosikan emas untuk memberikan perlindungan dari masalah ini sebagai strategi yang tidak dapat diakses oleh individu dengan harga yang berpatutan.

 

MISI
Misi kami adalah untuk membuat orang mengubah mata wang mereka menjadi EMAS. Kami ingin melindungi pelanggan kami dari kesakitan inflasi, pelonggaran wang dan kemerosotan umum dengan masa. Kami melaksanakan misi kami dengan berkongsi pengetahuan kami kepada yang lain dan membiarkan lebih ramai orang memahami dan memperoleh lebih banyak maklumat mengenai EMAS. Kami bertekad untuk mempromosikan EMAS secara ambisius dengan memberi peluang kepada khalayak kami untuk mengubah mata wang mereka menjadi EMAS dan memanfaatkan potensi kekayaan sepenuhnya.

 

NILAI
Quantum Metal akan sentiasa melindungi nilai kita sebagai asas bagaimana kita bertindak terhadap satu sama lain dan bagaimana kita melakukan perniagaan dengan pelanggan dan pembekal kita. Keunggulan dalam keselamatan, tumpuan dan perkhidmatan pelanggan, produktiviti dan akauntabiliti peribadi adalah mantera kami. Bersikap jujur dalam semua tindakan kita dan melakukan apa yang kita katakan akan kita lakukan dan menghormati satu sama lain dan adil dalam urusan kita dengan pelanggan dan pembekal.

 

 

 

Dapatkan Akaun Simpanan Emas Anda

Daftar Sekarang

Klik Disini

 

Anda juga boleh Call / SMS / WhatsApps ke +60 17-634 1101. Kami Sedia membantu anda sehingga berjaya.

Open chat
Ingin Bantuan?
Hello 👋 Chat with me!